Objekt till salu via Hemnet 2022-05-12

Tolg Söratorp 4
Munkatorp 1
Tolg Rosenlund 1Tolg är en attraktiv by och frågor om försäljning av hus kommer ofta.
Sockenrådet publicerar här aktuella objekt, och du i Tolg som har hus till försäljning eller till uthyrning kan kontakta någon i sockenrådet för att också komma med på den här sidan. Och du som har frågor om hus i Tolg, kontakta Agneta Carlsson, agneta.m.81@gmail.com. Du kan också skicka e-post till kontakta@tolg.se.

Söker mindre hus (2022-03-30)
”Hej! Isak Åström heter jag, 29 år gammal, som bor i Växjö för tillfället. Söker nu ett mindre hus att köpa i Tolg med omnejd.

Värdesätter nära till natur samt nära till goda vänner och därför hade Tolg eller närliggande område passat perfekt.

Har en fast inkomst och ordnad finansiering för ett eventuellt husköp.

Vänligen kontakta mig via isak.astrom@hotmail.com för mer information.
Med vänliga hälsningar / Isak Åström


Söker hus (2022-02-23)

Hej! Vi är en liten familj bestående av Björn, Lena och dottern Ingrid som önskar köpa ett hus i Tolg med omnejd. Längtan till landet är stort och vi är öppna för om det är ett mindre eller ett större hus med trädgård eller med några hektar mark. Det viktiga för oss är läget i trakten, möjligheten till lugn och ro samt odling. Vi har båda fast inkomst och ordnad finansiering för kommande bostad. 

Väl mött! 
M.v.h. Lena Jönsson och Björn Persson
lenajonsson87@gmail.com och bjornolapersson@gmail.com


Söker hus (2021-03-05)

Mitt namn är Kim. Jag och min familj på sambo och två barn, bor i Växjö men har i många år velat flytta ut utanför stan. Nu börjar vi även närma oss ett stadie i livet där vi skulle ha möjlighet att göra detta. Vi har haft våra ögon på Tolg med omnejd under en längre tid och det hade varit en sann lycka att få komma ut till den vackra natur och levande landsbygd som Tolg erbjuder.

Skulle ni vilja ha mer information från oss så är det bara att fråga. Vi är ute efter allt från villa till mindre gård på några hektar mark.
Med vänliga hälsningar / Kim Enocson,  kim.enocson@gmail.com


Söker hus att hyra (2020-02-21)
Hej, Petter Svensson heter jag. Jag är 30 år och bor i Rottne med min son varannan vecka. Jag är på jakt efter nytt boende då min hyresvärd behöver mitt boende för eget bruk. Sista dagen är 20-05-31 men jag har inga problem med att flytta tidigare.
Jag jobbar med hushållsnära tjänster för tillfället men söker nytt jobb, samt på ABF som trubadur. Jag letar främst efter ett hus eller mindre gård då jag längre fram vill hålla med djurhållning. Trädgård för jag älskar trädgårdsarbete och odling. Men alla objekt är av intresse.
Jag har inga betalningsanmärkningar.
Jag kan nås på telefon 076 882 34 61. /Petter Svensson

Söker hus att hyra (2020-06-02)
Jag är född och uppvuxen i Sandsbro och har anknytning och goda vänner runt om Tolg/Tjureda-trakten. Har varit engagerad i samband med Tolg Folk. Jag önskar hyra långsiktigt. Boendet behöver inte vara så stort, men gärna med tillgång till ytterligare ytor för musikverksamhet.
Jag arbetar som slagverkslärare, frilansmusiker, fortbildar ibland och anlitas för diverse andra uppdrag inom musiken. Har inga betalningsanmärkningar är rökfri och har inga husdjur.
Kontakt: leif.slagverk@gmail.com, tfn: 0733-98 52 20